Workshop: Lessenplan bij jullie op school

Lessenplan gebruiken als methode voor het bewegingsonderwijs, dat is makkelijker dan je denkt! Ook buiten de gymzaal kan de methode veel betekenen voor de organisatie en samenwerking rondom de les. Ontdek in deze workshop hoe jullie het maximale uit Lessenplan halen. Of jullie nu een team van vakleerkrachten hebben, de combinatie maken tussen vak- en groepsleerkrachten of alleen met groepsleerkrachten werken, Lessenplan versterkt voor ieder team of elke situatie de ontwikkeling, het plezier en het gemak!
Workshopinformatie

(ex BTW) (ex reiskosten)

Lessenplan gebruiken als methode voor het bewegingsonderwijs, dat is makkelijker dan je denkt! Ook buiten de gymzaal kan de methode veel betekenen voor de organisatie en samenwerking rondom de les. Ontdek in deze workshop hoe jullie het maximale uit Lessenplan halen.

Of jullie nu een team van vakleerkrachten hebben, de combinatie maken tussen vak- en groepsleerkrachten of alleen met groepsleerkrachten werken, Lessenplan versterkt voor ieder team of elke situatie de ontwikkeling, het plezier en het gemak!

Onderwerpen

Tijdens deze workshop behandelen we:

  • De visie en principes achter Lessenplan
  • Hoe je de organisatie / structuur rond de gymles vormgeeft
  • Hoe je als team optimaal samenwerkt met Lessenplan
  • Tips & tricks rond de meest gebruikte functies
  • Hoe je het jaarplan aanpast aan jullie situatie (inclusief voorbeeld planningen)
  • Jullie school specifieke vragen

Jouw wensen binnen de workshop?

De beweegsituatie is bij elke school anders. Denk alleen al aan de grootte van de zaal, het aanwezige materiaal, de visie van de school of het gebruik van het plein.

Daarom laten we bij deze workshop extra ruimte voor jullie specifieke situatie of vragen. Natuurlijk horen we de belangrijkste punten graag vooraf. Maar ook tijdens de workshop gaan we graag op jullie situatie in!

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze workshop. Wij sturen jou graag wat extra informatie of beantwoorden de vragen!

Meer informatie over deze workshop?

Workshopinformatie

€ 295,-

(exclusief BTW & reiskosten)