Workshop kleutergym: inspiratie & vernieuwing

Vernieuwing binnen de kleuterles is nog wel eens een uitdaging. Wat kan ik nu in dat kleine speellokaal? Of met een beperkte hoeveelheid materiaal? Via vier invalshoeken kijken we naar bestaande en nieuwe activiteiten voor kleuters: differentieel leren, Multi Skilled lessen, klein materiaal en fantasie! Naast de theorie en verrassende voorbeelden, gaan we natuurlijk ook zelf aan de slag! Hoe kunnen we deze invalshoeken gebruiken om zelf vernieuwende lesinhoud te creëren? Het doel? Een berg inspiratie en handvatten voor de kleuterles!
Workshopinformatie

(ex BTW) (ex reiskosten)

Vernieuwing binnen de kleuterles is nog wel eens een uitdaging. Wat kan ik nu in dat kleine speellokaal? Of met een beperkte hoeveelheid materiaal?

Via vier invalshoeken kijken we naar bestaande en nieuwe activiteiten voor kleuters: differentieel leren, Multi Skilled lessen, klein materiaal en fantasie! Naast de theorie en verrassende voorbeelden, gaan we natuurlijk ook zelf aan de slag! Hoe kunnen we deze invalshoeken gebruiken om zelf vernieuwende lesinhoud te creëren?

Onderwerpen

Tijdens deze workshop kleutergym:

  • Kijken we naar de toepassing van differentieel leren bij kleuters
  • Zetten we kleine materialen zo breed mogelijk in
  • Gaan we in op de haalbaarheid van ‘Multi Skilled’ activiteiten
  • Ontdek je hoe fantasie een les veranderd
  • Gebruiken we verschillende werkvormen om zelf tot nieuwe ideeën te komen
  • En bovenal: krijg jij extra veel nieuwe inspiratie!

Jouw wensen binnen de workshop kleutergym?

De kern van de workshop blijft gelijk. Maar we laten bewust wat ruimte voor specifieke vragen. Zo kunnen we extra aandacht geven aan jullie wensen! We horen graag wanneer de workshop voor jullie geslaagd is.

Zo was er binnen eerdere workshops extra aandacht voor: de verhouding tussen herhaling en vernieuwing binnen de jaarplanning, beweegmomenten op het schoolplein.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de workshop kleutergym. Wij sturen jou graag wat extra informatie of beantwoorden de vragen.

Meer informatie over deze workshop?

Workshopinformatie

€ 395,-

(exclusief BTW & reiskosten)