Workshop: Innovatie binnen het bewegingsonderwijs

Binnen de gymles is vernieuwing een weg naar plezier, ontwikkeling en aansluiting bij de beleefwereld van het kind. Maar hoe doe je dit? Moeten we elektronica zoals een iPad gebruiken? De nieuwste materialen aanschaffen? Hoewel dat natuurlijk erg leuk is, vormt het slechts een jasje om de bestaande ‘traditionele’ inhoud. Hoe raak je met innovatie nu de kern? In deze workshop ontdekken jullie hoe je tot innovatieve lesinhoud komt die niet alleen de motorische ontwikkeling versterkt maar ook nog eens enthousiasmeert!
Workshopinformatie

(ex BTW) (ex reiskosten)

Binnen de gymles is vernieuwing een weg naar plezier, ontwikkeling en aansluiting bij de beleefwereld van het kind. Maar hoe doe je dit? Moeten we elektronica zoals een iPad gebruiken? De nieuwste materialen aanschaffen?

Hoewel dat natuurlijk erg leuk is, vormt het slechts een jasje om de bestaande ‘traditionele’ inhoud. Hoe raak je met innovatie nu de kern? In deze workshop ontdekken jullie hoe je tot innovatieve lesinhoud komt die niet alleen de motorische ontwikkeling versterkt maar ook nog eens enthousiasmeert!

Onderwerpen

Tijdens deze workshop:

  • Gaan we in op de toepassing van differentieel leren binnen de gymles
  • Kijken we naar de voordelen & principes van ‘Multi Skilled’ activiteiten
  • Gaan we in groepjes aan de slag met het uitwerken van verschillende lessen
  • Kijken we naar de gevolgen voor een jaarplanning / opbouw
  • Krijg jij extra veel nieuwe inspiratie

Jouw wensen binnen de workshop?

De rode draad van de workshop blijft gelijk. Maar we laten bewust wat ruimte voor specifieke vragen. Zo kunnen we extra aandacht geven aan jullie wensen! We horen graag wanneer de workshop voor jullie geslaagd is.

Zo was er binnen eerdere workshops extra aandacht voor: het extra breed inzetten van klein materiaal, het aansluiten van de gymles binnen en buiten, het samenwerken tussen groeps- en vakleerkracht en het werken in meer vakken.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze workshop. Wij sturen jou graag wat extra informatie of beantwoorden de vragen!

Meer informatie over deze workshop?

Workshopinformatie

€ 395,-

(exclusief BTW & reiskosten)