De leukste spellen in één database!

In onze spellendatabase vind je altijd wat je zoekt. Je scrolt er door honderden gymspellen met video’s, en dat aantal blijft maar groeien!

Spellendatabase groep 3 t/m 8

Heb je geen behoefte aan een lesmethode, de jaarplanner of lessenbuilder? Wil je enkel inspiratie? Dan is er de Spellendatabase! Met honderden activiteiten binnen alle leerlijnen vind je altijd de les die je zoekt.

Dit vind je in de spellendatabase:

Altijd keuze uit de leukste gymspellen

Of je de gymles nu thuis voorbereid of op het laatste moment een spel zoekt via de app. In onze spellendatabase vind je altijd wat je zoekt! Je scrolt er nu al door honderden lessen en dat aantal groeit nog elke maand! Lessen voor binnen, buiten, als warming up of juist klassikaal. Toch is de hoeveelheid niet het belangrijkste.

Dat is de inhoud! Op welke les je ook klikt, een aantal dingen weet je zeker. Zo is het altijd te spelen voor groep 3 t/m 8. Kleine aanpassingen in materiaal en regels houden het uitdagend voor elke leeftijd. Ook staan bij zo veel mogelijk lessen video’s. Ideaal om het spel snel te begrijpen, of als instructiemiddel!

Eerst een spel uitproberen of nieuwsgierig naar onze leskaarten?

Groeiend aantal lessen

Plezier in de gymles is super belangrijk, maar niet het enige doel. Ook de motorische ontwikkeling van het kind moet centraal staan. Binnen de database vind je dan ook niet alleen losstaande spellen. Zo staan er lessenreeksen voor bijvoorbeeld technische onderdelen of spelsporten. Daarnaast vind je er Multi Skilled lessen. Dit zijn activiteiten waar de complexiteit wordt verhoogd door twee beweegvormen te combineren.

Wil je niet de volledige jaarplanning zelf opzetten? Bekijk dan eens onze lesmethode!

Start nu met de Spellendatabase

Met de Spellendatabase heb je altijd een geschikte les bij de hand. Kant en klaar voor elke situatie.

Bastian-Vos-referentie-Lessenplan

Zo wordt de Spellendatabase ervaren:

“Lessenplan is voor mij een heel handig platform om extra inspiratie uit op te halen. Nieuwe ideeën op te doen en lessen aan te passen om ze voor iedereen uitdagend en interessant te maken. Zeker de combinatie van toestel en spel, leerlijnen in de mix is zeer in trek.

Met de handige app is het mogelijk om snel te schakelen bij onvoorziene wijzigingen in bijvoorbeeld klein en groot materiaal, binnen of buitenles etc.”

Bastian Vos – Vakleerkracht Quadraten gemeente Westerkwartier en Noordenveld